Siófoki csoport

Csoportgyülés

Kedves Tagtársaim, köszönöm a 26 -évi támogatásotokat,és minden szimpatizánsnak a bizalmat,az Önkormányzatoknak az együttműködést amivel tevékenységem során segítettétek a Mozgáskorlátozottak siófoki csoportjának sikeres működését! A csoport 5- szavazáson bizalmat szavazott a csoport vezetésére,a mai nappal át adom a csoport vezetését Mátrainé Horváth Beatrix Asszonynak, akinek sikeres munkát kívánok,segítse a sérült emberek képviseletét!

“VELED (ÖNNEL) IS MEGTÖRTÉNHET EGYSZER”

Kedves Tagtársaim

Egyesületünk siófoki csoportja pályázat útján lehetőséget kapott a TESCO GLOBÁL ÁRUHÁZAK Zrt-töl,hogy a mellékelt reklámban felsorolt áruházakban “zseton gyűjtő” akcióban részt vegyen! Kérlek benneteket,hogy az érintett településen,és környékén élők, vásárlásuk alkalmával kapott zsetont nevünk alatti gyűjtőbe helyezzék el,valamint az információ megosztásával ismerőseiknek,családtagjaiknak,ezzel is segítsék a csoport sikerét!

Orbán Dénes kitüntetése


Siófok a “45 éves városért” elismerést vehetett át Orbán Dénes a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületének Siófoki csoportvezetője, az Egyesület elnökhelyettese. Egyesületünk nevében gratulálunk.