Erzsébetprogram

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár több mint 7 éve nyújt üdülési, pihenési lehetőséget többek között nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élő felnőttek és gyermekek részére az Erzsébet-program keretein belül.

 

Örömmel tájékoztatom, hogy az Erzsébet-program folytatásaként 2019. szeptember 17. napján kedden 10 órakor jelentek meg új pályázati kiírásaink. Amennyiben lehetősége van rá, kérem kollégái, tagszervezetei számára is továbbítsa az alábbi lehetőségekről szóló tájékoztatónkat.

 

  1. Elsőként a sok gyermeket (nagycsaládok) illetve a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok számára 2019. szeptember 17-én 10 órakor nyílt meg a pályázási lehetőség.
  2. szeptember 30-án az idős korúak és a fogyatékossággal élők adhatják majd be pályázatukat kedvezményes üdülésre az elektronikus felületen keresztül.

 

A pályázatok benyújtására – a korábbi pályázati időszakokkal megegyezően – továbbra is kizárólag az elektronikus pályázati felületen keresztül van lehetőség, amely felület a www.erzsebetprogram.hu honlapról érhető el. A pályázatok beadása előzetes regisztrációhoz kötött (előzetes regisztrációnak számít a korábbi pályázatok során létrehozott felhasználói fiók is, így visszatérő pályázók a korábbiakban létrehozott e-mail cím és jelszó páros használatával tudnak a felületen bejelentkezni, és a felmerült valamint szükséges változások frissítését követően pályázatot benyújtani).  A pályázatok elbírálásának és a nyertesek értesítésének időpontja 2020. január 20. minden célcsoport esetében.

 

FIGYELEM! A törvényi szabályozások változása miatt mind a visszatérő, mind az új pályázók számára kötelező új, 2019. szeptember 17-től hatályos un. „Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez”  nevű dokumentum kitöltése, aláírása és a pályázói felületre feltöltése! A dokumentum elérhető a www.erzsebet-program.hu weboldalról, valamint jelen levelem mellékleteként a kollégák számára is.

 

További változás, hogy az Erzsébet-program személyes ügyfélszolgálata bezárt. Azon érdeklődők számára, akik nem személyesen kérnek segítséget Önöktől az alábbi telefonszám adható meg:

 

+ 36 (1) 88 44 111.

Tisztelettel:

 

Deutsch-Für Ágnes

programigazgató

 

E-MAIL: deutsch-fur.agnes@mnua.hu

WEB: www.erzsebetprogram.hu

 

Pályázati segédlet_2019_szeptember_elfogadott

 

Hozzájáruló nyilatkozat 2019 szeptember_elfogadott

 

Fogyatékossággal_élők_pályázata_2020_elfogadott

 

Fogyatékossággal_élő_gyermekes_családok_pályázata_2020_elfogadott

 

 

 

 

 

  • Bejegyzés kelte :
  • Kategória : Hírek