MEOSZ Kérdőív

 

Mozgáskorlátozott emberek számítógép és internet használata
 
A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) felmérést végez. A kérdőív célja, hogy a mozgáskorlátozott emberek számítógép használatának feltérképezése.
Kérjük, csak abban az esetben töltse ki a kérdőívet, ha ön nagykorú mozgássérült személy!
Kérjük az alábbi 15 perces kérdőív kitöltésével segítse munkánkat! A kérdőív anonim, egyetlen személyes adatra sem kérdezünk rá, annak érdekében, hogy a válaszadók ne legyenek azonosíthatóak.Ha szüksége van segítségre a kérdőív kitöltésében, hívjon minket a 06-1-388- 23-88 számon és visszahívjuk!A kérdőív július 13-áig tölthető ki.

A felmérést azért végezzük, mert az EFOP-1.1.5-17 kódszámú projektjére pályázik szövetségünk.
A pályázat célja a fogyatékkal élő felnőttek mindennapjait segítő infokommunikációs alapú távszolgáltatás kialakítása uniós pályázat formájában.
Pályázatunk célja a mozgáskorlátozott emberek közszolgáltatásokhoz való hozzáférésének növelése az info-kommunikációs akadályok lebontása által. Az info-kommunikációs akadálymentesítésként, elsősorban azokon szeretnénk segíteni, akik egy átlag számítógép használatára akkor képesek, ha valamilyen segítséget kapnak. A pályázatból többek között speciális egerek és eszközök beszerzését tervezzük, annak érdekében, hogy a számítógép hozzáférhető és minél önállóbban használható legyen, bárki számára, aki igényli.
Terveink szerint a hozzáférést további saját fejlesztésű és általunk ajánlott alkalmazásokkal, online és offline tájékoztató anyagokkal, képzésekkel, és mentor programmal is segítjük majd, hogy megtalálhassuk az info-kommunikációs utat a társadalom felé!

Kérjük a kérdőív kitöltésével segítse munkánkat!

Ha bármilyen kérdése van, a meosz@meosz.hu címre írhat!

Köszönjük szépen együttműködését!

 
ŰRLAP KITÖLTÉSE

 

  • Bejegyzés kelte :
  • Kategóriák : Hírek, Meosz