MSE Vezetőségi ülés 2017.01.30.!

Kedves Csoportvezetők, aktivisták, Intézményvezetők, Szolgálatvezetők, Vezetőségi Tagok!

Szeretettel meghívunk a 2017. január 30. /hétfőn/ 12óra 30-tól kezdődő vezetőségi ülésre.

Napirendi pontok:

  1. 1. A 2016. évi eredmények, kudarcok, nehézségek ismertetése és megbeszélése, a 2016. évi beszámoló előkészítéseként.
  2. 2. 2017 évi költségvetési terv előzetes ismertetése és vitája. Kérjük, hogy a körzeti csoportvezetők készítsék el csoportjuk 2017. évi költségvetési és rendezvény tervét és legkésőbb január 20. napjáig küldjék meg Bruncvig Józsefné (Márti) titkár részére, annak érdekében, hogy a költségvetési tervük jóváhagyása ezen az ülésen megtörténhessen.
  3. 3. A 2017. évre vonatkozóan az Egyesület életében bekövetkezett változások ismertetése.
  4. 4. Intézmények átalakítása, összevonása, Alapító okiratok változásainak jóváhagyása, személyi változások ismertetése.
  5. 5. Jogszabály változások ismertetése
  6. Egyebek

 

Helyszín: „Napsugár” Gyógypedagógiai Központ tornaterme

Kaposvár, Béke u. 47.

 

A Vezetőségi ülést követően, 15.00 órai kezdettel, a Somogy Megyei Falusi Turizmus Egyesülettel történő együttműködésünk keretei között a fogyatékossággal élő emberek túrizmusban való részvételével kapcsolatos sajátos szükségleteket bemutató tanácskozásra kerül sor.

Előadók: Dr. Hegedüs Lajos rehabilitációs humán és műszaki szaktanácsadó és Bodor Zoltán környezettervező rehabilitációs szakmérnök.

Ezt követően a Falusi Turizmus Egyesület tevékenységében részt vevő vendéglátók teákat, gyógyteákat, saját készítésű süteményeket, élelmiszereket mutatnak be és ezekkel megvendégelik a részt vevőket.

A helyszín akadálymentes. A kerekesszékkel érkezőknek, igény és jelzés alapján a szállítószolgálat speciális járműveivel személyszállítást biztosítunk.

A témák fontosságára és aktualitására tekintettel, kérjük, hogy lehetőség szerint minden meghívott vegyen részt a Vezetőségi ülésen.

Kérjük, hogy a meghívottak jelezzék részvételi szándékukat, vagy esetleges akadályozottságukat Bruncvig Márta 20 4399435-ös telefonszámára 2017.01.25-ig.

 

                                                           Tisztelettel:

 

                                                                                   Dr Hegedüs Lajos     Bodor Zoltán  

                                                                                          elnök sk              ügyvezető sk

  • Bejegyzés kelte :
  • Kategória : Hírek