Tájékoztatás a Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ Működéséről

Tisztelt Szülők!

 

Az Emberi erőforrások minisztere 14/2020.(XI.10) EMMI határozata alapján, valamint a fenntartó utasítása alapján intézményünk a következő formában működik tovább:

A fejlesztő nevelést-oktatást végző iskolában a tantermemen kívüli digitális munkarend lép életben. 2020. 11. 26-tól gyermek felügyeletet azon gyermekeknek tudunk biztosítani, akiknek szülei dolgoznak.

Az óvodai csoportban szintét 2020. 11. 26-tól felügyeletet biztosítunk a dolgozó szülők gyermekeinek.

A pedagógiai szakszolgálat 2020. 11. 30-tól működik, a foglalkozásokat változatlan formában tartjuk. Kérem a szülőket, hogy a fejlesztő szakemberekkel egyeztessenek a terápiák, foglalkozások időpontjáról!

Kérem az óvodában és a fejlesztő iskolában levő gyermekek szüleit, hogy minél hamarabb – 2020.11.23-a hétfő délutánig – jelezzenek a napsugar@napgyogy.t-online.huE-mail küldése e-mail címen, vagy Csikvár Andrea óvodai csoportvezetőnek, vagy Király Nikoletta kolléganőnek a fejlesztő iskolában a 0620/439-94963.

Kérem azokat a szülőket, akiknek gyermekeit a busz szállította, hogy szintén a fenti módon jelezzenek, annak érdekében, hogy a gyermekek szállítását zökkenőmentesen meg tudjuk szervezni!

Ahogy az előző tájékoztató levelünk tartalmazta, továbbra is letőségük lesz gyermeküket otthon tartani.

Kérem Önöket, hogy továbbra is figyeljék a honlapot, minden fontos információ ide kerül fel!

Köszönöm az együttműködésüket!

dr. Hegedüs- Beleznai Csilla                                                      Proszonyák Zsuzsanna

MSE koordinációs igazgató                                                        intézményvezető

 

 

 

Bejegyzés adatai